De thuisfrontcommissie van start

De grote uitdaging is begonnen!

Op één of andere manier hebben Hans en Gerline ons allemaal weten te overtuigen.. Geraakt door hun verhaal, hun missie, hun geloof of om wie ze zijn. Zou jij ons gedurende anderhalf jaar willen ondersteunen door in de thuisfront commissie te gaan? Zou jij je de komende tijd willen ontfermen over onze kinderen? Zou jij de gebedspunten willen doorsturen naar de mensen? Zou jij de financiën willen coördineren? En ga zo maar door.

Daar zaten we dan. Op het hoofdkantoor van Wycliffe. Vreemden voor elkaar, ieder op zijn eigen manier een linkje hebbend met Hans en Gerline, genietend van een Chinese maaltijd.

Na een voorstelrondje en een presentatie over het werk van Wycliffe kwamen we toe aan missie Beukers. Hans en Gerline vertelden nog eens kort hoe ze bij Wycliffe terecht waren gekomen en hoe God in en door hun aan het werk was. Wat ontzettend gaaf om te horen hoe God hun weg leidt. Hoe op onverklaarbare manier er voorzien werd in de benodigde spullen die Hans nodig heeft voor het landbouwproject.

Laten we nu de begroting bekijken… Om de uitzending mogelijk te maken is er een garantstelling van ongeveer 100.000 euro nodig… 100.000?? Ja. Ze gaan als gezin. De tickets, verzekeringen, levensonderhoud alles moet betaald worden. En je wilt niet dat ze halverwege terug moeten. Nee dat is waar. 100.000 euro! Waar halen we dat geld vandaan? Heb vertrouwen… God heeft ook voorzien in al die materiële spullen die er moesten komen. Ja dat is waar…

Daar zitten we dan als net gevormde TFC. Allemaal verschillende mensen. Allemaal een verschillende achtergrond. Allemaal een verschillende woonplek. Allemaal met onze eigen vragen en soms ook twijfels. Maar allemaal met het verlangen om Hans en Gerline hun droom om in Zijn Koninkrijk te werken realiteit te zien worden.

We hopen en bidden dat God op een bijzondere wijze gaat voorzien! Dat mensen aangeraakt worden en geven vanuit hun hart. Dat mensen gezegend worden om tot zegen te mogen zijn. We zien uit naar wat God gaat doen!