Tsja, daar staan ze dan over een paar maanden. Aan de rand van het dorp Ukarumpa. Hans en Gerline en de kinderen moeten gaan zorgen dat de boerderij rondom het dorp goed gaat lopen. Dat het een echt bedrijf wordt.

Hoe doe je dat? Niemand die het weet en dat hoeft ook niet. Want met z’n alleen weten we het wel. Het is de wens┬á van de thuisfrontcommissie om een groot en divers kennis- en kennissennetwerk op te bouwen met en voor Hans.

Daarom is dit weekend de LinkedIn groep “Ukarumpa Farm” van start gegaan. Het doel is dat Hans daarin vanaf vandaag om hulp kan vragen, vragen stellen, uitdagingen “in de groep” gooien. Dat mensen meedenken, oplossingen aandragen, samen knopen doorhakken. Gewoon kennis aandragen dus.

Doen jullie mee? Meld je dan aan

Kennisnetwerk van start

Wordt ook lid van de LinkedIn group Ukarumpa Farm en help Hans met je kennis