Kerkelijke gemeente

Sinds 2015 zijn wij deel van Mozaïek. De eerste jaren in Mozaïek0318 en vanaf juni 2019 in Mozaïek033. In deze jaren zijn we gegroeid in onze relatie met God en leerden we zijn stem te verstaan. God liet een verlangen in ons hart groeien voor de zending. Dit hebben we in januari 2017 met Cees (voorganger Mozaïek0318) en Rommy van Harten gedeeld en gesproken over hoe dit handen en voeten te geven. Hierover leest u meer in het kopje roeping.

In januari 2018 zijn we door Mozaïek0318 uitgezegend naar Papoea Nieuw Guinea. Het dorp waarwe werken is Ukarumpa, dit is hetzelfde dorp waar Cees en Rommy van Harten hebben gewerkt. Bijzonder hoe God Zijn wegen zichtbaar maakt!

Toen we in juni 2019 terugkwamen van onze korte termijn uitzending van 1,5 jaar, was Mozaïek033 ondertussen van start gegaan. Doordat wij nu in Nunspeet wonen was de keuze snel gemaakt om ons aan te sluiten bij Mozaïek033. Nijkerk ligt namelijk een stuk dichter bij Nunspeet dan Veenendaal.

Voor de volgende uitzending hopen we door Mozaïek033 uitgezegend te worden. Dit houdt in dat de gemeente ons biddend en meelevend draagt.

Naast Mozaïek033 zijn wij ook het zendingsgezin van de PKN gemeente in Zwammerdam. Deze gemeente heeft zelf geen leden op het zendingsveld en vroeg ons of zij ons mochten adopteren als zendingsgezin.

Met uw hulp kunnen wij het werk in Papoea Nieuw Guinea voortzetten.

Wilt u deel uitmaken van deze missie, dan kunt u donateur worden. Dit kan door ons structureel, maandelijks te steunen. Uiteraard is een jaarlijkse, dan wel een eenmalige gift ook meer dan welkom.