Wie zijn wij

We stellen ons graag aan u voor; wij zijn Hans en Gerline,  opgegroeid in Doornspijk en gingen beide naar dezelfde kerk. In onze tienerjaren gingen we naar jeugdvereniging, waar we elkaar wat beter leerden kennen,  van het een kwam het ander. In 2005 zijn we getrouwd, en in de jaren erna gezegend met drie prachtige dochter; Stephany, Britney en Shania. We hebben het grootste gedeelte van ons huwelijk in Elspeet gewoond.

Hans: Na de middelbare school heb ik de MAS in Dronten gedaan. Ik heb een poosje als boer in Canada gewerkt. Maar vond hier niet mijn toekomst. In Nederland is het niet eenvoudig om als boer te starten. Dus heb ik gezocht naar andere uitdaging, ik ging aan het werk als hovenier, en een paar jaar later als verkoper bij een groot bedrijf. Daar begon mijn interesse te ontwikkelen om een eigen bedrijf te beginnen. Dit heb ik in 2013 tot praktijk gebracht, door met mijn broer een bedrijf in zorgartikelen op te starten.

Gerline: Ik heb de opleiding SPW in Amersfoort gedaan. Een poosje in de gehandicaptenzorg gewerkt, en een poosje in Canada in een verzorgingshuis gewerkt. Na ons trouwen hadden we (Hans en ik) een gezamenlijke doel, namelijk met honden fokken. We zijn gestart door 3 puppy’s te kopen, hebben verschillende nesten gehad, en al snel een hele roedel om ons heen lopen. Dit werk kwam vooral op mij neer, wat goed te combineren was met de kinderen. Ik wilde graag thuis zijn voor de kinderen, dus dit paste goed bij mijn visie. Hiernaast heb ik wat handeltjes vanuit huis gedaan; kunststof tuinbeelden en kinderkleding.

Stephany: Stephany is opgegroeid in Elspeet. Ze is leergierig, behulpzaam, houd van bakken, en verslindt de ene boek na de andere. Verder vind ze het heerlijk om bij vriendinnen te zijn, en houd ze erg van shoppen.  Ze vlogt ook. Je kunt haar volgen op haar eigen youtubekanaal. 

Britney: Britney is ook opgegroeid in Elspeet. Britney is erg creatief en houdt ervan om mensen blij te maken, dit doet ze door regelmatig mensen in haar omgeving een attentie te geven. Britney houd veel van dieren, ze was dan ook vaak te vinden op de boerderij in Papoea Nieuw Guinea.

Shania: Shania is een levenslustig en vrolijk meisje. Ze houdt van buiten spelen en veel bewegen. Verder is ze echt een hondenmeisje, ze is het liefst de hele dag in de buurt van honden.

Met uw hulp kunnen wij het werk in Papoea Nieuw Guinea voortzetten.

Wilt u deel uitmaken van deze missie, dan kunt u donateur worden. Dit kan door ons structureel, maandelijks te steunen. Uiteraard is een jaarlijkse, dan wel een eenmalige gift ook meer dan welkom.