Over ons

We stellen ons graag aan u voor. Wij zijn Hans en Gerline, opgegroeid in Doornspijk en gingen naar dezelfde kerk. In onze tienerjaren gingen we naar de jeugdvereniging, waar we elkaar wat beter leerden kennen. Van het een kwam het ander. In 2005 zijn we getrouwd en in de jaren erna gezegend met drie prachtige dochters; Stephany, Britney en Shania. We hebben het grootste gedeelte van ons huwelijk in Elspeet gewoond.

Hans

Na de middelbare school heb ik de MAS in Dronten gedaan. Ik heb een poosje als boer in Canada gewerkt, maar vond hier niet mijn toekomst. In Nederland is het niet eenvoudig om als boer te starten. Dus heb ik gezocht naar andere uitdaging. Ik ging aan het werk als hovenier en een paar jaar later als verkoper bij een groot bedrijf. Daar begon mijn interesse zich te ontwikkelen om een eigen bedrijf te beginnen. Dit heb ik in 2013 in de praktijk gebracht, door met mijn broer een bedrijf in zorgartikelen op te starten.

Gerline

Ik heb de opleiding SPW in Amersfoort gedaan. Een poosje in de gehandicaptenzorg gewerkt en een poosje in een verzorgingshuis in Canada. Na ons trouwen hadden we (Hans en ik) een gezamenlijke doel, namelijk met honden fokken. We zijn gestart door 3 puppy’s te kopen en hebben verschillende nesten gehad. Al snel hadden we een hele roedel om ons heen lopen. Dit werk kwam vooral op mij neer, wat goed te combineren was met de kinderen. Ik wilde graag thuis zijn voor de kinderen, dus dit paste goed bij mijn visie. Hiernaast heb ik wat handeltjes vanuit huis gedaan; kunststof tuinbeelden en kinderkleding.

 

 

Stephany

Ze is opgegroeid in Elspeet. Ze is leergierig, behulpzaam, houd van bakken, en verslindt het ene boek na het andere. Verder vindt ze het heerlijk om bij vriendinnen te zijn en houd ze erg van shoppen.

Britney

Ze is ook opgegroeid in Elspeet. Britney is erg creatief en houdt ervan om mensen blij te maken. Dit doet ze door regelmatig mensen in haar omgeving een attentie te geven. Britney houdt veel van dieren. Ze was in Papoea Nieuw Guinea dan ook vaak te vinden op de boerderij.

Shania

Ze is een levenslustig en vrolijk meisje. Ze houdt van buiten spelen en veel bewegen. Verder is ze echt een hondenmeisje. Ze is het liefst de hele dag in de buurt van honden.

Met uw hulp kunnen wij het werk in Papoea Nieuw Guinea voortzetten.

Wilt u deel uitmaken van deze missie, dan kunt u donateur worden. Dit kan door ons structureel, maandelijks te steunen. Uiteraard is een jaarlijkse, dan wel een eenmalige gift ook meer dan welkom.